Hoe onze relaties over ons denken

 

 

 

PCA is hét expertisecentrum op het gebied van verzuim en ontslag.

Nelipak B.V.
Pieter heeft een aantal re-integratietrajecten uitgevoerd voor ons. Tijdens de uitvoering van de trajecten is gebleken dat Pieter een groot netwerk heeft in deze regio. Gedurende de trajecten is Pieter eerlijk en direct dat ervoor zorgt dat de verwachtingen naar elkaar (opdrachtgever, werkgever en werknemer) duidelijk zijn. Op een analytische wijze geeft Pieter tussentijds en na afloop het resultaat van re-integratie weer.
Lonneke Snellen
HR Officer / Nelipak B.V.
P. Daemen BV
De deskundigheid en gedrevenheid van PCA bv maakt dat wij bij spoor 1 / spoor 2 trajecten en bij conflictsituaties ten alle tijden voorzien zijn van vakkundig advies om zo snel het gewenste resultaat te behalen.
Frank Boots
HR Manager / P. Daemen BV
Staalmeesters
Dankzij PCA een nieuwe ervaren werkvoorbereider aan kunnen stellen. PCA heeft vanuit een reorganisatietraject een outplacement begeleid. Aan de basis stond een goede diagnostiek en coaching.
Bart Kellenaers
Directeur / Staaalmeesters BV
Martin Cuypers BV
Pieter heeft voor ons bedrijf in 2016 naar volle tevredenheid een personeelstraject uitgevoerd. Pieter is zeer deskundig en heel betrokken bij zijn klanten wat wij als heel prettig hebben ervaren. Ik kan hem dan ook van harte aanbevelen.
Bart Everaerts
Directeur / Martin Cuypers BV
De garage
Voor een gerenomeerd garagebedrijf hebben we bezwaar gevoerd tegen de wijze waarop het UWV een WIA beoordeling heeft uitgevoerd. Door uiteindelijk via een klachtprocedure de schadelast kunnen herstellen van circa 220K euro.